tiistai 3. toukokuuta 2016

"Star Wars"- kakku


Piene pojan toiveena oli Star Wars- teemainen kakku. Nyt oli myönnettävä, että minulle meni sormi suuhun tätä kakkua tehdessä, Star Wars kun ei minulle ole mikään kovin tuttu aihe. En ole elokuvia nähnyt koskaan, mistä läheiseni aina jaksavat kuittailla :) Aukko sivistyksessä, heh. Noh, joka tapauksessa, sen verran tiesin, että valomiekat liittyvät olennaisesti asiaan, ja koitin niitä lähteä jalostamaan. Jostain syystä niidenkin toteuttaminen osoittautui olettamaani hankalammaksi, ja niinpä niistä tuli lopulta tuollaisia chilin näköisiä (Näin ainakin mieheni tuumasi). Lisäksi niistä tuli aivan liian pitkät kakun kokoon nähden.

Lisäksi harmaita hiuksia aiheutti jälleen ystäväni kerma koostumuksellaan, sekä pastavärini, jotka eivät millään suostuneet värjäämään kermaa oikean väriseksi. Kakun pinnan piti olla mustan harmaa, ja reunojen tummansiniset, mutta ei niin ei! Lisäksi nuo vaaleansiniset "pilvireunat" rupesivat levittämään väriään tuolle harmaalle alueelle, joten tuli kiire keksiä patenttiratkaisu, millä meitän värinleviämisestä seuranneet jäljet. Reunustin kakun tähdillä, joita olin alkujaankin suunnitellut kakkuun jotenkin tunkevani.

Sen sijaan olen aika ylpeä tuosta nimen fontista: Se onnistui mielestäni hyvinkin Star Wars-henkisesti, ja ainakin jotkut tajusivat sen idean juhlissa :)

Kakun välissä oli suklaatäytettä alá Kinuskikissa, rahkalla varustettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti