sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Hello Kitty- kakku

Kummityttölläni mittariin kilahti ensimmäinen täysi vuosi, ja sain toiveen, että jotakin tosi söpöä, tyttömäistä kakkua. No hei, mikäpä muu olisikaan yhtä tyttömäistä ja söpöä, kuin Hello Kitty! Ainakin se toimii meikäläiseenkin, ja ikävuosia kuitenkin itsellä on 24 v enemmän, kuin kummilikalla.



Tein Kittyn pään puolikkaasta sabluunan leivinpaperiin, ja sen avulla leikkasin levykakkupohjista oikean muotoiset. Kuorruttaminen yllätys yllätys osoittautui taas kerran tahtojen taistoksi, sillä seurauksella, että Kitty oli lopulta sen näköinen, että olisi oikeasti ollut jossain kissatappelussa, naaman poikki meni kaksi "arpea". Eli, taas kerran kävi vanhanaikaiset, ja massa murtui. Huoh.



Muuten kakku onnistui ihan kivasti mielestäni, mitä nyt juhlapaikalle päästessä, kisun viiksikarvat meinasivat lennellä ympäriinsä, mutta tilanne saatiin pelastettua ripeillä reflekseillä, heh :)

Täytteenä oli vadelmarahkaa, joka ilmeisesti on tämän vuoden hitti meikäläisellä kakuntäytteenä. Ja tähän kakkuun löysiin sentään suomalaisia pakastevadelmia! Edelliseen Anry Birds kakkuun jouduin käyttämään vadelmat uunin kautta, sillä silloin en löytänyt muuta kuin puolalaisia vattuja. Urgh, itsehän olen sairastanut kaksi kertaa ruokamyrkytyksen, juurikin ulkomaalaisien vadelmien vuoksi. Ei enää niitä, muuta kuin hätätapauksessa vain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti