sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kerrosmansikkakermakakku

Rakastuin itse tämän kakun makuun aivan totaalisesti. Vaikka itse sanonkin, kakku oli kyllä makunsa puolesta aivan erinomainen, ja kehuja tuli myös vierailta. Kakkujen toisessa välissä oli mansikkamoussea ja toisessa välissä suklaamoussea, lopputulos= Triojäätelön makuinen kakku. Huikeaa. Päällä tuoreita mansikoita ja reilusti kermaa, sankarin toiveiden mukaisesti. Pursotukset jälleen kerran aiheutti harmaita hiuksia, ne onnitsuivat ekasta kerrasta kyllä ihan hyvin, mutta kun hetken aikaa oli kulunut, ja kurkkasin jääkaappiin, ne pe*keleet olivat valahtaneet osittain reunoilta alas!!! Kerma ei ollut liian löysää, vaan ne olivat ihan rehellisesti vain tipahtaneet. Jotain fysiikanlakien vastaista ilmeisesti olin yrittänyt työstää pursotuksiin.... heh :) No, sain korjattua lopulta tilanteen ja kakku saatiin esille nättinä.

Koristeeksi halusin ehdottomasti tuoreita ruusuja, ja onnekseni asun samassa kunnassa suomen ainoan ruusutarhan kanssa, joten lähistöltä sain siis varmasti myrkyttömiä ja suomalaisia ruusuja. Kiitos kuuluu kaverille tästä vinkistä, en meinaan tiennyt tuosta suomen ainoasta ruusutarhasta yhtään mitään, ennen tätä! :D

Tämä kakku oli myös ensimmäinen kakku, johonka hyödynsin kerrostelineitä, joiden avulla kerroskakku pysyy tukevasti kasassa ja saadaan siististä leikattua.  Toimi hyvin, jatkossakin aijon hyödyntää tätä keinoa. Kakuista tulee kerroksellisina paljon näyttävämpiä! :)

Tämän kaksikerroksisen kakun lisäksi oli myös yksikerroksinen kakku, joka oli muuten täysin samanlainen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti